Bizi Takip Edin
DUYURULAR:

ÖTS / Öğrenci Takip Sistemi

Okul Takip Sisteminde Neler Var?
• KDS Performansı
• Deneme Performansı
• Kitap Okuma Performansı
• Ödev Performansı
• Gelecek Haftanın Ödevleri
• Geçen haftanın Ödev Değerlendirmeleri
• Öğrenciye Özel Notlar
• Genel Duyurular
• Davranış Bilgileri

Okul Takip Sistemi Ve Öğrenci Gelişim Karnesi
Öğrenci Takip Sistemi Okul - Öğretmen - Veli - Öğrenci etkileşimini sağlayan, İnternet üzerinden bilgi girişinin ve kontrolünün kolaylıkla yapılabildiği, okul-aile işbirliği ve iletişimini güçlendirmek amacıyla hazırlanmış bir bilgi sistemidir. Bu sistem ile öğrenci velileri çocuklarının notlarını, yazılı sınav tarihlerini, yapılan sınav sonuçlarını, Kitap okuma performanslarını, bir sonraki haftaya ait ödevleri ve bir önceki haftaya ait ödev değerlendirmelerini, Öğretmenlerinin veya Okul yöneticilerinin çocukları için yapmış oldukları yorum ve önerileri internet imkânı olan her yerden kendilerine ait şifre ile ulaşabilmektedirler.

Ayrıca Eğitim Öğretim yaşantımız hakkında velilerimizi bilgilendirmek ve öğrencilerimizin akademik başarılarına destek olmak amacıyla tüm sınıflarımızda her hafta Cuma günü kitap okuma performansını, Konu kavrama gelişimini ve Ödev performansını takip amaçlı “Öğrenci Gelişim Karnesi” verilmektedir.
Okul Takip Sisteminde Neler Var?
• KDS Performansı
• Deneme Performansı
• Kitap Okuma Performansı
• Ödev Performansı
• Gelecek Haftanın Ödevleri
• Geçen haftanın Ödev Değerlendirmeleri
• Öğrenciye Özel Notlar
• Genel Duyurular
• Davranış Bilgileri

Okul Takip Sistemi Ve Öğrenci Gelişim Karnesi

Okunma Sayısı: 1401   |   Güncelleme Tarihi: 06.02.2014
Sayfayı Yazdır

arşiv

Site içerisinde yer alan yazılı ve görsel içerik Atlantik Okulları tarafından sağlanmaktadır.
İzinsiz kopyalanamaz, kaynak gösterilerek iktibas edilemez.
Her hakkı saklıdır. 2014 ©
Anasayfa  |  Site Haritası  |  Kullanım Şartları  |  Gizlilik İlkeleri